Tjällmoträffen (2019-08-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Krassbäck
Arrangör: TGOK
Distans: Lång
Sträcka: 11.22 km
Tid: 73:28
Sprang i rätt behagligt tempo eftersom knät har känts sådär i veckan. Bitvis ganska ofokuserat för att jag sprang och tänkte på att jag inte fick springa för fort och kollade pulsen rätt ofta.

Tekniskt helt ok fram till k5. Slarvade sedan rejält till k6 och svajade upp och ned i sluttningen väldigt mycket. Liten miss i ringen också. Tappade ca 1:45.

Förbjudet område-snitseln satt fel vid k10. Vek in där snitseln tog slut och tyckte det var konstigt att det var så tätt, kostade nog lite tid. (Syns knappt på livelox-kartan, men på tävlingskartan var det tydligt att det skulle vara heldraget sista ca 50 metrarna)

Kasst vägval till k14 + dåligt genomförande. Blev förrvirrad när jag kom ut vid husen eftersom den lilla stigen var så stor. Dessutom rätt tät skog upp från åkern. Skulle plöjt genom det gröna i lite lätt högerbåge istället.

Lite snett ut från k15, men sedan väldigt bra genomförande på den sträckan. Sprang och kollade pulsen och tvingade mig själv att gå i uppförsbacken eftersom jag inte skulle köra så hårt. Var ändå bara 20 s efter på sträckan!

Knät kändes ganska bra efteråt!
Visa kommentarer (0)
 
Tjällmoträffen (2019-08-18) Tjällmoträffen (2019-08-18)