10Mila (2019-04-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Glimåkra
Arrangör: FK Göingarna
Distans: Stafett
Sträcka: 2
Sträcka: 13.01 km
Tid: 75:32
Emil levererade ett fint utgångsläge, 7:a ca halvminuten efter. Inledde loppet bra, men hade den längsta gaffeln i början så hamnade en bit bak i klungan. Hade läst in att jag ville köra det vägvalet jag gjorde till k5, men hela klungan var på väg norr om det förbjudna området. Såg två lampor som vek ner söder om, så gjorde det också men det var en liten lucka upp till dem så blev helt ensam. I vägförgreningen typ mitt på sträckan kom klungan från andra hållet, precis efter mig. Det kändes bra!

Var framme vid fel gaffel på k7, men hade koll så förstod var den kontrollen satt. Missade ändå min lite och lyckades röra ihop det med kodsiffrorna så när jag kom fram till min kontroll fick jag först för mig att det var fel eftersom jag hade den andra gaffelns kodsiffra i huvudet. Insåg misstaget fort, men blev stressad och gled med till fel igen på k8. Tappade draget och fick göra jobbet själv fram till k12 där IFK Göteborg kom ikapp.

Upp mot k20 kom vi ikapp klungan igen. Jag fattade inte riktigt det, så när jag gick i mål och Forsberg sa att lagen som kommer nu är 5 min efter så blev jag rätt besviken och trodde att jag hade tappat rejält på mina missar på mitten och att jag tappade draget där. Det var först när jag såg liveresultaten som jag insåg att jag växlade som 21:a och att det hade gått rätt bra ändå. 34a på sträckan.

Laget fortsatte att springa helt okej. Vi blev 48, så vi klarade topp 50 som var målet! Det gjordes dock en del misstag under natten, så känslan var att det finns mer att ge! Knät funkade dessutom riktigt bra, kändes ingenting varken under eller efter loppet!
Visa kommentarer (0)
 
10Mila (2019-04-27) 10Mila (2019-04-27)